BART VAN VUGT PHOTOGRAPHY

Bart van Vugt.


Ik ben Bart van Vugt en fotograferen is mijn passie.
ik ben in aanraking gekomen met fotograferen door mijn vroegere werk bij de firma Dixons, door de verkopen van fototoestellen en videoapparatuur, ontwikkelen van foto's en lijsterservice, vanuit hier is het allemaal begonnen.

Na bijna 25 jaar werkzaam te zijn geweest bij Dixons kwam daar helaas een einde aan door reorganiseren en daarop faillissement, hierop volgde diverse korte periode in andere winkels en bedrijven en als laatste bedrijfsleider in een meubelwinkel. 

Helaas is er bij me C.V.S. geconstateerd en heb ik erg veel last van mijn geheugen en ga door een moeilijke tijd nu, wel of geen dementie?

Er gaan komende tijd veel onderzoeken komen maar sta nog steeds met 2 voetjes op de grond.


Ik heb inmiddels een behoorlijke kennissen kring opgebouwd doodmiddel van fotograferen voor diverse organisaties, dit zijn een paar voorbeelden waarvoor ik heb gewerkt en nog steeds werk:

* Vestrock 2024

*Legends of Rock Tribute tour2023/2024

*F.R.S. Band (Friday Rock Show)

*Wolluk stock 2023

*Bospop Weert 2022/2024

*Top 100 Made Live 2023/2024

*Koor Phone

*RetRock 2023/2024

*Razernij op de Wollukse hei 2023

*Music de Marcourt 2022/2023

*HeRo 

*Open podium Willen Van Oranje Collega 

*Straat theater Waalwijk

*Taptoe Waalwijk 2022/2024

*OTR midden Brabant

*Waalwijk nieuws 

*Loon op Zand Nieuws 

*GoodVibes Unplugged

*Waalwijk4U

*Drunen4U

*Brabant4U

*Heftheuvel Passage Den Bosch

* en diverse andere verenigingen en bedrijven Ik ben een gedreven persoon. Altijd op zoek naar hoe het nog beter kan: technisch, maar ook op zakelijk en persoonlijk vlak. Goed en persoonlijk contact is daarbij heel belangrijk voor me. Ik ben niet nadrukkelijk aanwezig, maar verdwijn ook niet ‘maar’ achter de camera. Waar nodig kan ik op een vriendelijke en vrolijke wijze de leiding nemen, zodat het gewenste resultaat snel tot stand komt.

mijn verhaal vertel ik liever in beelden dan op schrift. Waarom? Ik ben dyslectisch. Het kan daarom voorkomen dat je een ergens een spelfout ziet. Lezen en schrijven is soms lastig voor mij. Wil je contact met mij opnemen? Dan zou ik het fijn vinden als je me belt.Ik werk samen met Saskia en ij doen veel duoshoots     zie 2 fortgraven zien meer!  


E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn